Vertalingen Spaans

Buena Comunicación verzorgt het vertalen van uw teksten en documenten van het Spaans naar het Nederlands en van het Nederlands naar het Spaans. Wij leveren zowel beëdigde vertalingen als niet beëdigde vertalingen tegen voordelige tarieven.

Offerte

Vraag vrijblijvend en offerte aan. Wij vragen u vervolgens om een scan van het document te sturen zodat we het aantal woorden kunnen tellen. Op basis van het aantal woorden berekenen wij de prijs van de vertaling.

Hoe werken wij

Wijze van levering beëdigde vertalingen
  1. U stuurt ons de gescande documenten via email of een kopie van de documenten via de post.
  2. Wij sturen u een offerte met daarin de prijs en de verwachte leverdatum
  3. Indien u akkoord gaat met de offerte, vertalen wij de documenten/teksten.
  4. De beëdigde (door ons gestempelde) vertaling wordt aan de brontekst gehecht.
  5. U kunt de beëdigde vertaling bij ons op komen halen. U kunt de vertaling contant betalen of het geld overmaken voordat u de vertaling komt ophalen. Als wij de vertaling per post sturen, dient het bedrag overgemaakt te zijn voordat wij de vertaling per post sturen.
  6. U kunt om een extra scan van de beëdigde vertaling vragen die per email aan u wordt verzonden. Wij vragen hiervoor een toeslag per bladzijde.

Levertijd

Gemeentelijke documenten en de meeste andere kleinere documenten zijn binnen 24 uur klaar. Grotere documenten in overleg. U kunt tot ’s avonds 22.00 uur bij ons terecht voor het brengen, ophalen en afrekenen van de documenten.


Leveringsvoorwaarden

Alle opdrachten worden uitgevoerd volgens de Algemene Voorwaarden van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV), gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder depotnummer 405 16076. U kunt deze leveringsvoorwaarden opvragen bij de Kamer van Koophandel via het landelijke informatienummer 0900-1234567 of u kunt de voorwaarden lezen en afdrukken vanaf de website van het NGTV.