TRAININGEN SPAANS VOOR HET CABINEPERSONEEL VAN KLM

Klm’ers kunnen gebruik maken van drie regelingen om een training Spaans te volgen bij Buena Comunicación.

EERSTE REGELING

Training Spaans met je DI-budget

In 2023 is Buena Comunicación partner van KLM geworden. Dat houdt in dat KLM’ers hun DI-budget kunnen inzetten voor de lessen Spaans bij Buena Comunicación

Hoe zet je je DI-budget in voor taallessen bij Buena Comunicación?

1) Je hoeft geen kennis van de Spaanse taal te hebben. Alle niveau's zijn mogelijk.

2) Je dient vóór 31 december 2023, 23.59 uur een keuze te maken via MyHR (via de tegel My Flexible Benefits). Je kiest voor een opleiding.

3) In januari 2024 wordt het DI-budget toegevoegd aan MyLearning. Als je al een opleidingsbudget in MyLearning had opgebouwd over de afgelopen jaren (‘opleidingspotje’), dan wordt je budget hieraan toegevoegd.

4) Als je budget toegevoegd is aan MyLearning dan kan je je training Spaans aanvragen.

5) De verschillende trainingen Spaans van Buena Comunicación staan op MyLearning onder de naam “Cursus Spaans voor Luchtvaartpersoneel” (10 uur, 15 uur, 20 uur) bij opleider Buena Comunicación. Het enige dat je dient te doen, is de cursus aanklikken. Buena Comunicación ontvangt de aanvraag en accepteert deze. Bij de beschrijving van de cursus op MyLearning staan ook de kosten aangegeven. Dit zijn de volledige kosten die je betaalt voor de training, inclusief lesmateriaal.

6) Buena Comunicación neemt contact met je op voor een kosteloos intake gesprek of stuurt je een e-mail om een afspraak te maken voor de eerste les. Wij werken met een flexibel rooster.

7) Je kan lessen nemen met je collega’s. Maar de aanvraag via MyLearning is op basis van privéles. Daarna neem je contact met Buena Comunicación op om ons te informeren dat je de training samen met je collega wil volgen. De kosten zijn dan 35 euro per uur, per persoon. Jij en je collega’s maken gebruik van jullie DI-budget. De cursus wordt dus goedkoper en dan kan je meer lessen volgen. Je kan met 2-4 mensen les nemen. Dat hangt van de locatie af.

8) De lessen via het DI-budget worden via Skype gegeven of in onze leslokalen in Almere, Haarlem, Hilversum en Nuth.

TWEEDE REGELING

Training om het taalexamen Spaans van KLM te halen

KLM vergoedt 740,61 euro, eenmalig, om les te volgen om het taalexamen Spaans van KLM te halen. Buena Comunicación biedt al jaren Spaanse les aan om het taalexamen Spaans van KLM te halen. Het slagingspercentage is tot nu toe 100% in één keer. Wat moet je doen om les voor het taalexamen Spaans van KLM bij ons te volgen?

1) Voor deze training is enige basiskennis van het Spaans vereist.

2) Je kan je via deze link inschrijven (1 minuut)

3) Buena Comunicación neemt contact met je op voor een kosteloos intake gesprek of stuurt je een e-mail om een afspraak te maken voor de eerste les. Wij werken met een flexibel rooster.

4) In 2024 zijn de kosten voor deze training €62 per uur + €50 voor lesmateriaal (eenmalig) als je privéles volgt.

Als je met je collega les wil volgen dan zijn de kosten 35 euro per uur per persoon + €50 per persoon voor lesmateriaal (eenmalig). Deze training kan met maximaal 2 mensen gevolgd worden

5) Buena Comunicación factureert per 5 lessen. De eerste keer ontvang je dus een factuur van 360 euro (5 lessen + lesmateriaal) en de tweede keer ontvang je een factuur van 310 euro (5 lessen). Daarna kan je losse lessen volgen/betalen.

6) De lessen voor het behalen van het taalexamen Spaans van KLM worden via Skype of in Almere gegeven. Het is niet mogelijk deze specifieke training op andere locaties te volgen.

7) Bewaar de facturen goed. Binnen 3 maanden na het slagen van het taalexamen Spaans van KLM dien je een aanvraag in te dienen voor de vergoeding van de taallessen. De declaratie dien je in bij je MCC via Declaree. Je dient bij je aanvraag de volgende dingen toe te voegen: de facturen van Buena Comunicación en het originele betalingsbewijs (van de bank).

8) Het is ook mogelijk om je DI-budget in te zetten voor het volgen van taallessen voor het behalen van het taalexamen van KLM. Voor deze training worden de kosten van het specifieke lesmateriaal voor het behalen van het taalexamen in rekening gebracht. Deze kosten bedragen 50 euro per persoon.

DERDE REGELING

50 euro-regeling:

Intensieve trainingen Spaans (5 dagen) bij Luchtvaart Community Schiphol voor mensen die geen Spaans kunnen (A1)

De 50 euro regeling houdt in dat je tegen een bedrag van 50 euro deze taaltraining volgt. Het overige cursusgeld betaalt KLM. Deze trainingen zijn al volgeboekt voor 2024. Je kan je wel inschrijven voor de wachtlijst. Je kan je hier inschrijven via "aanmelden interesselijst".

TRAINING SPAANS ZONDER GEBRUIK TE MAKEN VAN EEN REGELING

Natuurlijk kan je altijd een cursus Spaans bij ons volgen zonder gebruik te maken van een regeling.

REGULIERE TRAINING / INTENSIEVE TRAINING

Aantal mensen: 2-4 mensen.

Kosten: 35 euro per persoon (2 personen)

25 euro per persoon (3-4 personen), inclusief lesmateriaal (algemeen Spaans). Voor specifieke trainingen kost het lesmateriaal 50 euro (eenmalig). Wij factureren per 5 lessen.

Niveaus: alles niveaus. De training wordt door ons aangepast aan je wensen.

Rooster: flexibel. Wij spreken de lessen per keer af.

TRAINING SPAANS IN SPANJE

Wil je een cursus Spaans in Spanje volgen? Dat is mogelijk. Je ontvangt van ons een korting van 10% en je ontvangt een Nederlandse factuur. Je kiest zelf de school waar je les wilt volgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.