Reacties van onze cursisten

Gordon Heuckeroth

Spaans leren op locatie bij Gordon

Vanaf het begin van de corona pandemie hebben Patrick en ik Spaanse les gevolgd. Via via kwam ik terecht bij Gemimah Ribbers communicacion een dame die er een geweldige lesmethode op nahoudt. Elke les is een feest en zonder al die saaie lesboeken leren we verdomd goed Spaans te spreken en te schrijven. Vooral door de taal te spreken van de gewone man inclusief scheld en vieze woorden( heerlijk) kunnen we straks vloeiend Spaans spreken iets wat ik altijd al heb gewild. Dus zoek je een lesmethode die anders is en veel leuker contact dan die kleine Spaanse heks( met vriendelijke toestemming) en go for it!!

Sharina El Gharib

Door Gemimah ben ik een beetje verliefd geworden op de Spaanse taal. Wat een mooie taal is het toch, maar de manier van lesgeven is ook belangrijk! Gemimah let echt op de behoefte van de cursist, zowel tijdens een klassikale cursus en tijdens privélessen. Ze zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Daarnaast is ze ook nog eens supergrappig waardoor elke les weer een feestje is!

Annemieke van Aalst

Ik heb spijt dat ik niet jaren eerder Spaanse lessen ben gaan volgen bij Gemimah. Door haar enthousiasme, passie voor de taal, haar geweldige humor en originele wijze van lesgeven, heeft ze ervoor gezorgd dat ik ook van de Spaanse taal ben gaan houden en ben ik dankbaar dat ik het bijna dagelijks in mijn werk kan spreken. Gemimah, bedankt voor je mooie lessen en het vertrouwen in mij! X

Debje FajaLobi

Gemimah is de gekste, maar ook de beste juf die ik ooit gehad heb.. Door haar manier van lesgeven blijft de stof hangen . Tijdens het werk en op vakantie in Spanje merk ik dat ik mij goed kan redden in deze prachtige taal. Muchas gracias Gemimah.

Hans Wildbret

Gemimah heeft mij een aantal jaren geleden les gegeven, was ontspannen en zeer gezellig, we wonen nu in Spanje, en heb de basis voortgezet en hier mijn lessen voortgezet ik spreek nu goed Spaans, gracias Gemimah.

Danielle Verhagen

Vanaf de 1e ontmoeting voelde ik dat het goed zit bij Gemimah. Ze is zo lief en hartelijk. Ze geeft Spaanse lessen op een enthousiaste, humoristische manier. Ik ga steeds weer met veel plezier!!

Barbara Admiraal-van-Meer

Ik kende alleen wat woordjes Spaans die ik aan boord had opgevangen, verder nooit Spaanse les gehad. Inmiddels 2 intensieve 5-daagse cursussen mogen volgen bij Gemimah: nooit meer anders! Zij heeft een unieke methode ontwikkeld om je de Spaanse taal machtig te maken waardoor je niet alleen veel leert (en dat moet je zeker) maar het ook daadwerkelijk begrijpt! Gemimah is zelf een “taalfreak” en wil niets liever dan de liefde voor (haar) taal overbrengen. Daarbij is er ruimte voor ieder individu & niveau, is ze bij tijd en wijle streng doch rechtvaardig, is ze dol op grapjes (zelf is ze ook ietwat loca) en zijn haar lessen verre van saai! Ze noemt zichzelf Bruja (heks) maar ze is dan wel de allerleukste Bruja die er is. Kortom: wil je Spaans leren op welk niveau of wat voor tempo dan ook, ga les nemen bij Gemimah. Succes verzekerd!!!! ¡Muchas Gracias!

Nicole Dooper

Dankzij gemimah heb ik een goede basis voor mijn spaans gecreeerd. zij heeft mij klaargestoomd voor een half jaar Zuid Amerika(inclusief alle Argentijnse gebruiken) en ik heb de afgelopen 2 jaar in Spanje gewoond waar ik nog steeds bepaalde uitspraken van Gemimah gebruik. Tot de dag van vandaag dankbaar dat ik bij Gemimah ben geweest: x.

Jan Willem Kleute

Gemimah heeft kort les gegeven tot aan de speech die ik wilde geven op het huwelijk van onze zoon en Chileense schoondochter. Heel veel in korte tijd geleerd en enorm veel plezier gehad. De speech was een eclatant succes. Alle Zuid-Amerikaanse gasten waren blij verrast! En ik ook! Dank Gemimah! Mag ik de lessen binnenkort bij je voortzetten?

Talina Trum

Ter voorbereiding van het taalexamen dat ik voor KLM wilde halen heb ik privé lessen bij Gemimah gevolgd. Ze heeft heel snel mijn niveau bepaald en haar lessen op mij aangepast. Daarnaast heeft ze heel snek gezien aan welke onderdelen in de Spaanse taal ik meer aandacht aan moest besteden en heeft hierbij enorm geholpen! Ook heeft ze goed geholpen met de juiste articulatie en uitspraak! Ze is een bevlogen lerares die passie heeft voor haar vak en met veel humor les geeft! Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Rianne Broers

Ik heb Spaanse les gehad bij Gemimah ter voorbereiding op mijn taalexamen. Bij Gemimah heb ik eindelijk de grammatica goed geleerd, dat was na al die jaren nog steeds een zwak punt. Ik zat erg op tegen de lessen omdat ik weinig concentratie heb maar bij Gemimah koste het me geen moeite en leert ze je het op zo’n leuke en originele manier. Ik hoop snel weer verder te gaan leren bij je!

Britta Lakeman

Ik heb al jaren priveles bij Gemimah en ook via KLM 2 cursussen gedaan die zij geeft. Gemimah geeft lekker ontspannen les met grapjes waardoor dingen beter blijven hangen. Ik ben super blij met de lessen en ga er zeker nog mee door. Dank je wel Gemimah voor je enthousiasme.

Silvia Kuhlman

Gemimah geeft érg goed les. Heb 2 x de intensieve weekcursus gedaan en heel veel geleerd. Ze geeft ezelsbruggetjes en humoristische uitleg waardoor er veel blijft “hangen”. Me gusta muy bien

Sophie Leeg

Ik ben Gemimah heel erg dankbaar voor de snelcursus Spaans A1 die ik heb gevolgd bij haar. Het is echt onvoorstelbaar hoeveel je in een week kunt leren dankzij zo'n energieke leuke docent. Ik wil nu ontzettend graag de vervolgcursus A2 volgen en hoop je weer te zien!

Nelly Kuiper

Ik volg met groot plezier al een paar jaar de lessen van Gemimah, Zij kan uitstekend je de grammatica leren en de verschillen uitleggen t.o.v. onze taal, wat in de buitenlandse scholen niet lukt. Hulde aan een briljante lerares waar ik met plezier de lessen blijf volgen. Un abrazo mi querida Gemimah.

Thecla Schaeffer

Gemimah heeft een geheim recept waarmee je heel snel Spaans leert..! Ze geeft je zelfvertrouwen in het spreken van de taal. De lessen zijn altijd gezellig en met humor, alleen daarom al zou ik snel weer lessen willen nemen!

Jarno Droog

Gemimah is een zeer goede docent die niet alleen kundig en gedreven is, maar ook voor een erg leuke en prettige sfeer zorgt. Hierdoor heb ik het Spaans veel sneller opgepakt en enorm veel geleerd in een korte periode!

Jaap Lalkens

¡Hola! Ik heb een week intensieve Spaanse les gehad van deze gekke, lieve, enthousiaste maar vooral erg goede docent! Gemimah brengt je op een leuke, grappige en professionele manier de Spaanse taal bij. Waarbij ze alles doet om je zoveel mogelijk te laten leren en te spreken, zodat je in een week helemaal ondergedompeld wordt in de taal. Ik heb enorm veel geleerd en opgestoken van haar. Waardoor ik mij nu zekerder en sterker voel om Spaans te spreken.

Patrick Vaneer

Goede wijn behoeft geen krans...en je bent nog lang niet van mij af Gemimah...volveré pronto

Geertje Johanna Holman

Ik vond het altijd een feestje, Gemimah's lessen: inspirerend en met veel humor. Gemimah is ook altijd "up to date" met haar kennis over ontwikkelingen in de spaanse taal. Kortom je kan het niet beter krijgen

Elly Dekker

Gemimah is een absolute aanrader!! Ze is naast een geweldige lerares trots op haar taal en dit draagt ze dan ook uit!! Leerzaam en leuk!!! Doen!!!!

Silvia Kuipers

Gemimah is een topper. Met een klein bedrijfsklasje les gehad op een leuke informele maar zeer informatieve manier. Er werd veel gelachen en geleerd! Een goede combinatie.

Andre Schubert

Er bestaat denk ik geen betere, gekke, gedrevenere, enthousiaste en lievere lerares Spaans!! EN uiterst professioneel!.

Remo Degano

Wil je goed en gestructureerd Spaans leren met Latijns-Amerikaanse passie, humor en ongekende energie? Meld je dan aan bij Gemimah. Met haar unieke didactische vermogen en eigen leermethode spreek je binnen een mum van tijd Spaans.