Over Buena Comunicación

Wie zijn wij?

Buena Comunicación is opgericht in 2005 door drs. Gemimah Ribbers-Zúñiga Valdés in Almere. Inmiddels worden door verschillende docenten cursussen gegeven bij Buena Comunicación. Uitgangspunt daarbij is dat de docenten altijd native speaker zijn en een relevante opleiding op het gebied van Spaanse taal- en letterkunde of op het gebied van tolk- en vertaler Spaans hebben gedaan. Alle docenten beschikken tevens over jarenlange ervaring met het geven van Spaanse les in Nederland. Plezier in het leren van de spaanse taal en resultaat bij het leren van het Spaans staan bij ons voorop.

Naast de cursussen Spaans worden door Buena Comunicación ook andere activiteiten georganiseerd voor de cursisten. Dit zijn bijvoorbeeld: het bijwonen van lezingen, bioscoopbezoek als er Spaanstalige films worden vertoond, etc.

Sinds 2013 kunt u bij Buena Comunicación ook terecht voor beëdigde vertalingen van uw teksten en documenten. Wij vertalen zowel van het Nederlands naar het Spaans als van het Spaans naar het Nederlands.

Gemimah foto

Gemimah Ribbers-Zúñiga Valdés, oprichtster van Buena Comunicación

Trainster Spaans en beëdigd vertaler

Kwaliteit

Buena Comunicación is aangesloten bij de volgende organisaties:

Nu inschrijven »»

(Inschrijven is vrijblijvend. De inschrijving is pas definitief na akkoord en betaling van het cursusbedrag.)