logo van Buena Comunicación

Intake Gesprek

Intake gesprek voor een cursus Spaans

Als u een cursus Spaans bij ons wilt volgen, kunt u altijd een kostenloos intake gesprek houden. Dit intake gesprek is bedoeld om: kennis te maken met de docent, de lesmethoden die gebruikt worden en om de inhoud van de cursus te bespreken. Hierbij is bijvoorbeeld van belang waarvoor u Spaans nodig heeft en welk niveau u heeft (U hoeft geen kennis van het Spaans te hebben). Voor privé-lessen: de lestijden te bespreken. U bepaalt zelf samen met de docente het rooster van de cursus. Ook kunt u bespreken waar de cursus gegeven gaat worden: In Almere buiten, Hilversum, op locatie of online. Ook als u nog twijfels heeft over het wel of niet volgen van een cursus Spaans kunt u vrijblijvend een afspraak maken. Na het intake gesprek beslist u of u een cursus gaat volgen. Onderstaande tips kunnen hier wellicht ook bij helpen.

Adviezen voor het volgen van een cursus Spaans

  • Als u het op dit moment erg druk heeft op uw werk, is het verstandig om even te wachten met het volgen van de cursus.
  • Als u het altijd het druk heeft op uw werk of thuis met de kinderen en toch een cursus wilt volgen, is het beter om om de week een les te nemen i.p.v. elke week.
  • Het is ook belangrijk om thuis twee uur per week aan het leren en het herhalen van de les te besteden.
  • Onze cursussen zijn op maat. Dat betekent dat als u gemotiveerd bent en tijd besteedt aan het leren van het Spaans, u snel de taal kunt leren.
  • Uit onze ervaring blijkt dat zowel jonge als oudere mensen de taal snel kunnen leren. Motivatie is daarbij wel belangrijk.

Afspraak maken »»